سفارش تبلیغ
صبا ویژن

falminium

موارد استفاده از فویل آلومینیوم

    نظر

یک نمونه از موارد استفاده از خرید فویل آلومینیوم را می توان به استفاده ی آن در کارتن های مقوایی نوشابه ، نام برد.

این کارتن ها از شش لایه مختلف تشکیل شده اند که یک لایه ی آن را فویل آلومینیوم تشکیل داده است .

فویل آلومینیوم باعث جلوگیری از نور، میکروب و گازها می شود همچنین باعث می شود مواد خواص خود را از دست ندهند و برای مدت زمان طولانی تری بتوانند خواص اولیه ی خود را حفظ کنند.


معرفی فویل آلومینیوم و قابلیت های آن

    نظر

فویل آلومینیوم یک فلز نقره ای است که شماره اتمی آن 13 است . از جمله در صنعت جوشکاری ، سقف ، دیوار، آسانسور، کابینت ، استفاده در مواد غذایی همچنین در زمینه ی هوافضایی که در پردازش ماشین از آن استفاده می شود .

نکته دیگر اینکه استفاده و قابلیت دارویی و درمانی فویل آلومینیوم را نباید از نظر دور داشت


استفاده از فویل آلومینیوم در مصارف خانگی

    نظر

اگر می خواهید به مسافرت و یا پیک نیک بروید و در این بین تمایل به خوردن غذای گرم دارید ما با استفاده از خرید فویل آلومینیوم پیشنها خارق العاده ای برای شما داریم ، شما میتوانید قبل از بستن سبد غذایی خود غذا و یا کیک تازه پخته شده را در یک دستمال بپیچید آیا می خواهید درخارق العاده ای برای شما داریم ، شما میتوانید قبل از بستن سبد غذایی خود غذا و یا کیک تازه پخته شده را در یک دستمال بپیچید و یک لایه فویل آلومینیوم را در زیر قرار دهید. فویل گرما را بازتاب می دهد و موادغذایی خود را برای مدت زمان بسیار گرم نگه می دارد


جوشدادن آلومینیوم به فولاد با فویل

    نظر
روش جوش‌دادن آلومینیوم به فولاد با استفاده از نوعی فرآیند موسوم به جوشکاری اصطکاکی (یکی از فرایندهای جوشکاری حالت جامد است که با اعمال نیروی فشاری به اتصال قطعه‌کارهای چرخان یا متحرک نسبت به یکدیگر انجام می‌شود. اعمال فشار به قطعات باعث ایجاد گرما شده و مواد را از سطوح جوش جدا کرده و به یکدیگر می‌چسباند.)اغتشاشی (FSW) وجود دارد که در این روش به‌جای اعمال حرارت بالا و گاز به عنصر سومی مثل فویل آلومینیوم حرارت، اصطکاک و فشار به‌همراه عنصر سومی برای ذوب‌کردن دو فلز با یکدیگر استفاده 
می‌شود.
مزیت های فرایند FSW
•    عدم رخداد ذوب و فقدان عیوب مربوطه
•    اعوجاج پایین
•    استحکام اتصال بالا
•    عدم نیاز به مواد مصرفی
•    سرعت جوشکاری و صرفه اقتصادی مناسب
•    مصرف کم انرژی
•    کیفیت و ظاهر جوش مناسب
•    وجود منطه متاثر از حرارت کم عرض و دانه ریز
•    عملیات جوشکاری تمیز و بدون آلودگی
این رویکرد مانند VFA از انرژی کمی در ایجاد اتصال ایجاد کرده که قوی‌تر از نمونة ایجاد‌شده توسط رویکرد سنتی جوشکاری است. شرکت‌های لینکولن، مزدا و آئودی از روش‌های گوناگون FSW  در تولید خودرو استفاده می‌کنند.

جوشکاری جدیدفولاد و آلومینیوم

    نظر
با  به کارگیری فویل آلومینیوم
یک روش جوشکاری جدید ایجاد کرده‌اند که 80 درصد انرژی کمتر مصرف استفاده کرده و اتصالاتی تا 50 درصد قوی‌تر تولید می‌کند، 
این کار بخصوص برای سازندگان خودرو برای اتصال فلزات سبکی مانند آلومینیوم با فولاد سنگین‌تر، که مشکل جوش‌دادن  انها وجود داشت حائز اهمیت است . مشکل اینجاست که گرمای ایجاد‌شده در فرآیند جوشکاری در‌حقیقت موجب ضعیف‌تر‌شدن فلزات سبکتر شده که در‌نهایت اتصال ضعیفی بر‌جای می‌گذارد.
اکنون دانشمندان پس از 10 سال توانسته‌اند روش جدیدی موسوم به محرک فویل تبخیر‌شده (VFA)  ابداع کنند که این مشکل را حل کرده و می‌تواند به ساخت خودروهای سبک‌تر و قوی‌تر منجر گردد.
گلن داهن، استاد مهندسی و علوم مواد دانشگاه اوهایو که به توسعة رویکرد جدید کمک کرده، اظهار کرد: با این روش، مواد در یک زمان شکل گرفته و به یکدیگر متصل و موجب قویتر‌شدن آن‌ها می‌شود.
روش سنتی جوشکاری نقطه‌ای مقاوم با عبور‌دادن یک جریان الکتریکی از میان قطعات فلز با استفاده از مقاومت الکتریکی طبیعی درون خود فلزات کار می‌کند. این کار باعث ایجاد حرارتی می‌شود که آن‌ها را با یکدیگر ذوب کرده و یک جوش ایجاد می‌کند. این فرآیند، انرژی بسیار زیادی مصرف کرده و فلزات ذوب‌شده در حالت ضعیف‌تری از قبل قرار می‌گیرند.
محققان از پالس‌های الکتریکی کوتاه ولتاژ بالا در روش جدید استفاده کردند که تنها چند میلیونیوم ثانیه طول می‌کشد.‌ آن‌ها این پالس‌ها را از میان یک فویل آلومینیوم عبور دادند و انفجاری از گاز داغ با سرعت صوت، اتم‌های یک فلز را به دیگری متصل کرد. از‌آنجایی‌که دو فلز جوش خورده، مذاب نمی‌شوند، ضعیف نشده و جوش نهایی بسیار قوی‌تر است.
ذخیرة انرژی از این واقعیت نشأت می‌گیرد که پالس الکتریکی بسیار کوتاه بوده و انرژی لازم برای تبخیر فویل بسیار کمتر از حجم مورد‌نیاز برای ذوب‌کردن بخش‌های فلزی به یکدیگر در رویکرد سنتی است.
محققان در‌حال‌حاضر از این روش برای جوش‌دادن ترکیبات مختلف مس، آلومینیوم، منیزیم، آهن، ‌نیکل و تیتانیوم استفاده کرده‌اند. آن‌ها توانسته‌اند اتصال قوی بین فولاد و آلومینیوم ایجاد کنند که درحال عادی غیرممکن است